Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bemutatkozik a KrapekGift

Ajándékot választani nem könnyű dolog, főleg ha férfiaknak keresünk, és egy különleges ajándékkal szeretnénk kedveskedni.

A KrapekGift webáruház megalakulása ezeket a hiányosságokat hivatott kiküszöbölni, hisz küldetésünknek tekintjük, hogy a webáruházunkban megvásárolható termékeket úgy válogassuk össze, hogy azok minden igénynek megfeleljenek!

Az ajándékozás öröme egy bizonyos drukkot is jelent, hiszen arra törekszünk, hogy az ajándékozott férfi a meglepetésünknek minél jobban örüljön az ajándékunknak. A csapatunk férfi tagja már számtalanszor átélte az ajándék adta öröm érzését, így a termékek összeállításánál pontosan tudtuk, mik azok az ajándékötletek, amiktől őszinte lesz a mosoly a férfi arcán.

Legyen szó egy elegáns vagy vagány ajándékszettről, a minőségi italozás kedvelőinek összeállított kiegészítőkről, az elektromos kütyükről - ahol a praktikusságot is figyelembe vettük-, egy kiegészítőről, amit a férfi öltözködési stílusához igazítottunk, vagy akár egy vicces ajándékról, ahol a móka és a jókedv biztosan garantált, nálunk megtalálod. Felsorakoztattuk ezeket a termékkategóriákat, hogy kényelmesen válogathass köztük.

A termékeink döntő többsége készletről elérhető 1 munkanapon belül szállításra készen állnak, vagy külső raktárról elérhető, de ebben az esetben is minimálisra csökkentettük a szállítás időtartamát.

Ügyfélszolgálatunk szívesen fogad minden megkeresést ami a termékekkel kapcsolatos. Arra törekszünk, hogy a felmerülő kérdéseidet, igényeidet kielégítsük és közösön okozhassunk örömet a szeretett Férfinak.

Számunkra fontos a Te elégedettséged is! Szeretnénk segíteni a precíz és igényes ajándék választásban, hogy a meglepetés - természetesen pozitív értelemben - garantált legyen!

Várjuk megrendelésed!

Üdvözlettel,

a KrapekGift lelkes csapata

Az oldal tetejére